Sikerrel zárult az adománygyűjtés!

SIKERÜLT! El kell mondjuk, mennyire hálásak vagyunk minden segítőnknek! Jelentjük, hogy hála nektek összegyűlt az összeg, így szeretnénk mindenkit megkérni, hogy csak abban az esetben küldjön további támogatást a MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány részére, ha általános jelleggel segítené működésünket.

Nagyon köszönjük nektek!

Mimóza szeptember 15-én megérkezett a lóklinikára. Szeptember 17-én sikeresen túlesett az első rá váró műtétjén! Szeptember 22-én megvolt a második műtétje is, ami szintén jól sikerült. Friss információkért kövessétek nyomon facebook oldalunkat!

BEÉRKEZETT ADOMÁNYOK ÖSSZEGE: 955 226 HUF

(Utoljára frissítve: 2020.09.13. 15:45)

Alapítvány támogatása

Amennyiben szeretnéd, támogathatod alapítványunk munkásságát. Küldhetsz adományt akár itt PayPal-on és természetesen banki számlaszámunkra is. Minden segítség számít. Köszönjük szépen! Számlaszámunk: 50800104-15535041

Adomány összegének megadása:

Gyakori kérdések és Válaszok

 • Mi a baja Mimózának?

  Póniknak szájsebészeti műtétre van szüksége. Támogatóinknak hála elegendő összeg gyűlt össze a műtéti és az utókezelési költségek díjaira. Mimóza betegségét a MancsRanch-re kerülése előtti sanyarú sorsa okozta.

 • Beszámoltok Mimóza sorsáról?

  Természetesen igen! Mimóza állapotáról tájékoztatni fogunk benneteket, amint új fejlemények vannak. Fontos: híreinkről jellemzően facebook oldalunkon értesülhettek elsőként.

 • Mi a helyzet az adó 1% felajánlásokkal?

  A 2020-as SZJA 1% felajánlásokból 2 133 363 Ft gyűlt össze, amiért elképesztően hálásak vagyunk nektek! Felhasználásáról weboldalunkon is beszámolunk majd. Az elszámoló nyilatkozatunk publikus lesz minden érdeklődő számára.

 • Mi az alapítvány pontos neve?

  MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány! Van egy hasonló nevű állatmentő alapítvány is, akikkel sajnos gyakran összekevernek minket, pedig az állatok szeretetén kívül semmi közünk egymáshoz. Az előbbiek fényében kérjük, hogy minden esetben a weboldalunkon fellelhető információkat vegyétek alapul, ugyanis több téves utalás is történt az elmúlt napokban.

 • 1
A MancsRanch látogatása kizárólag előzetes egyeztetés után lehetséges!
+36 70 622 6627
7634 Pécs, Uzdóc u. 7. Magyarország