Zene, ének és alpaka simi! Reményi Ferenc zongora művész úr ismét a pécsi vasútállomáson szervezett jótékonysági koncertet, melyre ezúttal zenész barátait is meghívta! A rendezvényen műértő alpaka kislányunkkal, Perlával vettünk részt, akit természetesen sokan megsimogattak megölelgettek.

A zenés eseményről a PécsTV Híradója is beszámolt, melyet a linkre kattintva megtekinthettek: PécsTV Híradó - 2020.02.28.

Mindig megtisztelő és örömteli, mikor a helyi média foglalkozik velünk. Idén február 3.-án a PécsTV Híradójában láthattatok minket.

Meghívást kaptunk a legújabb pécsi rádió, a Pécs FM szerkesztőségétől, hogy "Állati hét" témában élőben beszélgessünk a MancsRanch-ről.

Ha Mangó tudna beszélni, minden bizonnyal átvette volna a szót, de mivel a mi nyelvünkön nem képes ilyesmire, csendben kivárta a műsoridő végét.


(Rózsa és Papaya szemben Molnár Kristóf műsorvezetővel)

Immáron sokadik alkalommal volt lehetőségünk ellátogatni a FEM3 műsorába, ahova 2019 szeptemberében Maszatkával érkeztünk, aki  természetesen velünk együtt örült a meghívásnak.

"Léránt Ágnes és Fejes Rózsa mindig valami cukisággal érkezik a FEM3 Café stúdiójába. Ezúttal Maszatka kísérte el őket, aki egy 3 éves Minnesotai törpemalac, és első látásra is a felnőttek és a gyerekek nagy kedvence." A videó megtekintéséhez kattints ide vagy a képre.

Az ECHO TV Hazahúzó című műsorában 2018.07.20.-án kreatív pécsi nőket mutattak be. "Azt mondják, hogy a kreativitás egy tulajdonság, ami mindenkiben ott szunnyad, csupán felszínre kell hozni és ha ez megtörtént, akkor már csak edzésben kell tartani."

A HírTV Reggeli járat című műsorában még korábban, 2018. március 9.-én szerepeltünk. Élőben kapcsoltak minket a MancsRanch-ről, melynek felvételét megnézhetitek a lenti link vagy fotó bármelyikére kattintva.

Alapítvány támogatása

Amennyiben szeretnéd, támogathatod állatainkat ezekben a nehéz időkben. Küldhetsz adományt akár itt PayPal-on és természetesen banki számlaszámunkra is. Minden segítség számít. Köszönjük szépen! Számlaszámunk: 50800104-15535041 Alapítványi adószám: 18901229-1-02

Adomány összegének megadása: