Kaptál már kengurutól puszit? Simogattál már pihe-puha alpakákat? Készített neked csúcs frizurát Coati mackó?

A MancsRanch állataival ez mind rád vár. Éld át a szeretet cunamit! A MancsRanch május 9-től ismét megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Mivel hivatalos nyitvatartási időnk nincs, ezért kizárólag előzetes telefonos egyeztetés után tudunk időpontot biztosítani. Érdeklődni természetesen akár facebook messengeren is tudtok.

Ha szeretnétek eljönni hozzánk, ne habozzatok! Mangó, a MancsRanch "mesterfodrásza" alig várja, hogy az új vendégei legyetek!

2020. február 29-én szezon nyitó hétvégére várja az érdeklődőket a RepZOOtic állatkert! A szokásosnál több állattal találkozhattok majd, ugyanis mi is ott leszünk! Készülünk nektek a MancsRanch állati show bemutatójával!

Fontos tudni, hogy idén először itt találkozhattok majd a MancsRanch állataival! Aki eljön, garantáltan rengeteg új élménnyel fog hazatérni! ❤️

Fellépéseinken állataink olyan show műsort varázsolnak nézőink szemei elé, amely teljesen más a szokványos kutyabemutatókhoz képest.

Nálunk a megszokott és sablonos programoktól eltérően több fajta állat dolgozik együtt, a lehető legnagyobb harmóniában. Kutyáink mellett kecskék, pónik sőt, egy Coati mackó is részese ennek a fantasztikus előadásnak, amelyet garantáltan élvezni fognak a kicsik és nagyok is! Emellett lépett már "porondra" vadászgörényünk is, akinek alpakáinkhoz hasonlóan (őket simogatni lehet) hatalmas sikere volt.

A Mancs program egy olyan helyes közlekedésre nevelő foglalkozás, ahol az óvodás és kisiskolás gyermekek játékosan, szinte észrevétlenül sajátíthatják el a korosztályuknak megfelelő közlekedési szabályokat.

Mancs a vidám, bohókás, mégis nagyon fegyelmezett kutyánk segítségével a programban résztvevő gyermekek mindegyike könnyedén megismerheti azokat a KRESZ táblákat, közlekedési szabályokat, amelyek fontosak lehetnek számukra a mindennapos közlekedésben.

Szeptember 14-én a Pécs Pláza szervezésében a Pláza mögötti nyugati parkoló mellett került megrendezésre a MancsRanch Bemutató és Állatsimogató elnevezésű programunk.

Alapítvány támogatása

Amennyiben szeretnéd, támogathatod állatainkat ezekben a nehéz időkben. Küldhetsz adományt akár itt PayPal-on és természetesen banki számlaszámunkra is. Minden segítség számít. Köszönjük szépen! Számlaszámunk: 50800104-15535041 Alapítványi adószám: 18901229-1-02

Adomány összegének megadása: