A Civil Közösségek Háza udvarában működő Kisház Kávézó október 30-án egy fergeteges halloween-os napot tartott.

Az egész napos programok mellett garázsvásárral is várták a vendégeket, mellyel egy ügyet is támogatni lehetett, ugyanis árusaik a bevétel felét részünkre, a MancsRanch javára ajánlották fel!

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/361958388341656

A Kisház Kávézó facebook oldalát pedig itt találjátok: https://www.facebook.com/kishazkavezo/

Nagyon szépen köszönjük a szervezők, a résztvevő árusok és vásárlók kedvességét is! Sokat jelent számunkra, hogy egy ilyen támogató közösség részesei lehetünk.

Hálás köszönettel, 
a MancsRanch Csapata!

Szeptember kilencedike óta elérhető a NAV kimutatása az idén SZJA 1% felajánlásokban részesült civil kedvezményezettekről. Óriási örömet és meglepetést okozott nekünk, hogy első adománygyűjtési évünkben máris több százan döntöttetek úgy, hogy állatainkat és munkásságunkat ilyen módon is segítitek! 

Gyorsan a lényeg: az év során kapott mindenfajta támogatásért rendkívül hálásak vagyunk nektek! Mik az eredmények?

Mimóza vagyok! 🙂 Itt a MancsRanch-en lettem egy igazi csodaparipa! Nagyon rossz helyről kerültem ide. Csont sovány, megtört pici lovacska voltam. Amikor Rózsáék jöttetek megnézni, hogy mégis kicsoda és milyen természetű vagyok, biztos nem szerettek belém első látásra.
 

Április eleje óta nagyon sok kedves hozzászólást, üzenetet kaptunk tőletek. Egészen elképesztő és szívmelengető az az összefogás, ami a PécsAktuál oldalán megjelent cikk hatására indult el és tart a mai napig.

Nem csak itthonról, hanem számos más országból is érkeztek hozzánk adományok, ami hatalmas dolog! Támogatásaitokkal hozzájárultatok, hogy állataink több hónapig semmiben ne szenvedjenek hiányt. A megmozdulás által úgymond közösségi finanszírozású lett a MancsRanch is, ami egyrészt rendkívül örömteli, másrészt a jövőre nézve több szempontból is elgondolkodtató.

Az állatokat a szakértők jelenlegi tudása szerint nem fenyegeti a COVID-19 típusú koronavírus, azaz elkapni nem tudják, ám ettől még ez az átkozott helyzet közvetve nagyon is érinti a MancsRanch állatait!

Figyelem: írásunk publikálása óta sajnos bizonyítottan kimutatták több állatkerti állat szervezetében is a mostani koronavírust!

Ha figyelemmel követitek munkásságunkat, akkor tudjátok, hogy tavasztól egészen az őszi-téli rossz idő beálltáig sokfelé hívnak minket az országban fellépésekre. Nem árulunk el nagy titkot: az állati bemutatókért, simogatókért kapott bevételekből élnek állataink.


Számlaszámunk: 50800104-15535041 Alapítványi adószám: 18901229-1-02

Reményi Ferenc zongoraművész úr szervezésében ismét egy szép és állati élményben lehet részük azoknak, akik február 27.-én, csütörtökön délután 4 órakor a Pécsi Vasútállomás váróterme felé járnak. 

Alapítvány támogatása

Amennyiben szeretnéd, támogathatod állatainkat ezekben a nehéz időkben. Küldhetsz adományt akár itt PayPal-on és természetesen banki számlaszámunkra is. Minden segítség számít. Köszönjük szépen! Számlaszámunk: 50800104-15535041 Alapítványi adószám: 18901229-1-02

Adomány összegének megadása: