A MancsRanch látogatására kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Érdeklődhetsz facebook oldalunknak küldött üzenetben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., de mindenképp várjuk hívásod telefonon! A MancsRanch-en a kezdetek óta egyszerre csak egy kisebb látogató csapatot fogadunk, ami jellemzően 2-5 főt szokott jelenteni és állataink nyugalma miatt maximum napi 3 ilyen ~1 órás látogatást engedélyezünk.

FONTOS KÖZLEMÉNY: A 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet értelmében kizárólag a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára vagyunk látogathatóak! A 3/2021. (IV. 30.) BM határozat alapján 2021. május elsején hatályba lépett 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet megszegése 200 000 Ft-tól 3 millió Ft-ig sőt, akár 1 év bezárással is büntethető! A védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, melynek ellenőrzése a rendelet alapján a szolgáltatás nyújtójának a feladata! Megértéseteket köszönjük!

Időpont foglalás: +36 70 622 6627

Belépőjegy árak:
  • 1-től 4 főig összesen: 10 000 Ft
  • 5 főtől 3 000 Ft / fő
A belépőjegy ára tartalmazza:
  • az állatok simogatását, megismerését
  • jutalomfalat biztosítását (amivel az állatokat eteted)
  • fotó sorozat készítését

[A belépés pillanatától a távozásig mindent megörökítünk. A fényképeket a megadott elérhetőségre elküldjük. Ezt követően nálunk törlésre kerülnek.]

A program körülbelül 1 órás időtartamot vesz igénybe. Mivel az állatokat nálunk testközelből ismerhetitek meg, ezért kérjük, hogy játszós ruhában gyertek!
Köszönjük az érdeklődést!