Kaptál már kengurutól puszit? Simogattál már pihe-puha alpakákat? Készített neked csúcs frizurát Coati mackó?

A MancsRanch állataival ez mind rád vár. Éld át a szeretet cunamit! A MancsRanch május 9-től ismét megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Mivel hivatalos nyitvatartási időnk nincs, ezért kizárólag előzetes telefonos egyeztetés után tudunk időpontot biztosítani. Érdeklődni természetesen akár facebook messengeren is tudtok.

Ha szeretnétek eljönni hozzánk, ne habozzatok! Mangó, a MancsRanch "mesterfodrásza" alig várja, hogy az új vendégei legyetek!

Időpont foglalás: +36 70 622 6627

Belépőjegy árak:

  • 1-től 4 főig összesen: 10 000 Ft
  • 5 főtől 3000 Ft / fő

A belépőjegy ára tartalmazza:

  • az állatok simogatását, megismerését
  • jutalomfalat biztosítását (amivel az állatokat eteted)
  • fotó sorozat készítését

[A belépés pillanatától a távozásig mindent megörökítünk. A fényképeket a megadott elérhetőségre elküldjük. Ezt követően nálunk törlésre kerülnek.]

A program körülbelül 1 órás időtartamot vesz igénybe. Mivel az állatokat nálunk testközelből ismerhetitek meg, ezért kérjük, hogy játszós ruhában gyertek. 
 
Kövessetek minket facebookon, hogy ne maradjatok le semmiről!

Alapítvány támogatása

Amennyiben szeretnéd, támogathatod állatainkat ezekben a nehéz időkben. Küldhetsz adományt akár itt PayPal-on és természetesen banki számlaszámunkra is. Minden segítség számít. Köszönjük szépen! Számlaszámunk: 50800104-15535041 Alapítványi adószám: 18901229-1-02

Adomány összegének megadása: